josefinholmgren!

Helt slut

Nu är jag nyss hemkommen från träning. Vi hade tidig (!!!) (om nu tidigt räknas från 20-21) (sorry, slut på paranteser) träning. Skönt att vara hemma innan 22 för en gångs skull i alla fall. Helt slut är jag också, innan hade vi nog säsongens jobbigaste fys följt av ett av de jobbigaste ispassen. Trots det vågar jag säga att det var min bästa träning, den var så himla rolig och det är så kul när man märker att man blir bättre. Somnar nog gott ikväll med tanke på att jag hade så ont i benen efteråt att jag hade problem med att koppla när jag körde hem... Idag har också Willy åkt hem till Uppsala så nu är jag all by myself... tills imorgon för då åker jag hem, hehe. Jag har sista examinationen för säsongen imorgon tänkte jag skriva, men terminen menar jag såklart.

Jag har också smygstartat nästa termin. Den börjar i vanlig ordning med en intensiv läsperiod som läraren så fint beskriver det. Lika bra att börja i god tid.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, fast egentligen borde jag verkligen packa. Har inte packat ett dugg, men jag har examinationen på eftermiddagen så det borde jag hinna imorgonbitti. Godnatt!

 

/Josefin

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas