josefinholmgren!

Helgen

Ännu en jobbhelg och vecka är över, och jag har min traditionsenliga mini-fredag idag eftersom jag är ledig imorgon. Nu jobbar jag knappt helg på fyra veckor, endast en (!!) lördag. Så skönt, men sämre för OB:en så klart. Men äsch. Förutom att jobba var jag och Willy på födelsedagsfest hos Laura i lördags.

Det blev grillning. Vädret hade ju varit ändå helt okej fint under dagen, men mitt i maten börjar det regna. Vi höll ut och satt kvar, det var en snabb skur.

Vi åt även tårta, så god!! Jag tycker ju inte om tårtor. Men det här var den som Julia brukar göra på midsommar, och det är den enda jag äter. Jordgubbar, grädde och philadelphiaost är bra grejer.

Jag hade på mig min jeanskjol, mammas kilklackar och ett nytt linne från Bikbok. Jaja, shoppingförbud i juli osv. MEN, den här toppen har jag tittat på i flera veckor på deras hemsida under "coming soon" och verkligen bevakat. Så efter vad jag tyckte var en evighet fanns den äntligen i lager. När jag kom in till stan fanns det endast ett fåtal kvar och då tyckte jag att det var en självklarhet att jag skulle köpa den. Så söt, fräsch och somrig.

Nu börjar jag tröttna på mitt urblekta hår, men i augusti ska jag färga det. Känns ju onödigt mitt i sommaren också.

Kvällen blev ganska tidig för oss eftersom jag skulle jobba på söndagen. Men fy vilken jobbig dag det blev för det. För lite sömn, värmen och det faktum att jag inte tål alkohol bra gjorde de första timmarna till en pina. Men efter lite lunch och vätskeersättning var jag tillbaka på banan igen. 

 

/Josefin

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas