josefinholmgren!

Plugga, träna, äta, sova

Nu börjar min blogg kännas tråkig igen, när jag bara gör samma saker varje dag. Det är skriva på uppgiften, träna, äta och sova. Åh så kul det låter! Nej, det suger faktiskt att bo själv. Förra veckan började jag tänka att "det här är ju inte så farligt, jag kan nog trivas med det" och att när jag och Willy väl flyttar ihop igen kommer jag vara så bekväm med att bo själv att jag kommer sakna det. Heh. Kommer med största sannolikhet inte sakna det här ett dugg. Det går ganska bra på dagarna, då är jag ju ändå upptagen med skolan. Det går också ganska bra på kvällen för jag har i princip haft hockey varje kväll och efter det är det så skönt att lägga sig i soffan. Det som går mindre bra är eftermiddagen, typ från 15 och tills jag åker på träning. Det är så extremt tråkigt att laga mat själv och äta den själv.

Här har jag suttit idag. Insåg att det kanske inte är hållbart att plugga från soffan hela dagarna, har ändå fått mycket gjort vilket var skönt. 

Trots mitt för tillfället stora middagshat har jag lyckats göra en lasagne ikväll. Jag behöver ju bara laga mat 2-3 gånger på vardagarna och det är ju tur det. Nu ska jag gå och äta, och hoppas på att lasagnen är lika god som den ser ut.

 

/Josefin

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas